BJELOBRKOVA LIMUNADA

90,00 Kn

 

 

Kategorije: , , .

Opis

 

Čemu služe prijatelji? Da nas izluđuju svojim pjevanjem. Čemu služe prijateljice? Da nas nježno usmjere prema zvijezdama. Ili obrnuto. No svejedno, evo kako to izgleda u mačjem carstvu.
Priča o Bjelobrku i Lini dobro je i naširoko poznata, zapravo svakidašnja priča o snovima, nadama, razočaranjima i iskušenjima, ovoga puta iz života jednoga sasvim običnog mačka. Zahvaljujući brižnosti najbolje prijateljice, taj njegov običan, ali dobar, prilično dobar život nenadano poprima kiseo okus. No, priča je to i o nježnosti, povjerenju, hrabrosti i mudrosti. I, svakako, o upornosti i radosti otkrića vlastita mjesta pod zvijezdama… te onoga tajnog sastojka zbog kojega i najkiselije stvari poprimaju okus meda.

Koji je taj tajni sastojak? Znatiželjni ste? Onaj tko ima čaroban pogled kojime u svakom trenutku može zaviriti unutra, onako, u srce, neka odmah okrene posljednju stranicu i odgovor će pronaći iza zidića na kojemu sjede Bjelobrk i Lina.
A oni koji za takvim pogledom čeznu neka krenu otpočetka, pa će laganim, mekanim, mačjim, slobodno i plesnim, koracima došetati do istoga tog zidića… e, tu tada valja zatvoriti oči i dobro, dobro se zagledati u mrak… vidite li sada? Da, da, ta malena, sićušna iskrica!
To je to.

Ostavite nam vaše komentare.

Vaša ocjena

5 zvjezdica 0 0 %
4 zvjezdica 0 0 %
3 zvjezdica 0 0 %
2 zvjezdica 0 0 %
1 zvjezdica 0 0 %

Ocjene

Još nema ocjena.

Budite prvi koji ocjenjuju “BJELOBRKOVA LIMUNADA”