RUŽNA PETORKA

90,00 Kn

 

 

Kategorije: , , .

Opis

 

Tko to pjeva u savani? Čiji se to glas čuje? To je top-pet najružnijih životinja Afrike… bradavičasta svinja, hijena, gnu, veliki afrički sup i marabu. Simpatične su u slavljenju svoje ružnoće – ipak, njihova djeca misle da su savršene takve kakve jesu.
Duhovita i zabavna priča o uvažavanju različitosti
Svi znaju za “veliku afričku petorku”, no, jeste li ikada čuli za “ružnu petorku”? Možda niste znali, ali njih čine bradavičasta svinja, hijena, gnu, veliki afrički sup i marabu.
Ova neobična stvorenja, na izgledaju baš privlačno. Usprkos neuglednom izgledu, one nisu ništa manje jedinstvene i voljene.
“Ružna petorka” najnovija je slikovnica najprodavanijeg autorskog dvojca svih vremena – Julije Donaldson i Axela Schefflera!
Afrički safari – inspiracija za priču
Inspiraciju za priču, autorica je dobila prilikom posjeta južnoafričkoj savani. Riječ je o još jednom originalnom i komičnom tekstu koji na zabavan način slavi petoricu neuglednih i neželjenih stvorenja, te je idealna za čitanje na glas.
U isto vrijeme, priča uči djecu toleranciji i uvažavanju različitosti, te razvija njihovu empatiju i suosjećanje prema životinjama.
Veličanstvene ilustracije Axela Schefflera
Axel Scheffler još jednom dokazao da je nenadmašan. Njegove ilustracije osvajaju svojim šarmom, a zapanjujuće stvarni prikazi krajolika i stvorenja Južne Afrike, privlače čitatelje svih uzrasta.
Na kraju priče nalazi se mala enciklopedija stanovnika afričke savane, uz koju djeca mogu pobliže upoznati više i manje poznate životinjske vrste.

Ostavite nam vaše komentare.

Vaša ocjena

5 zvjezdica 0 0 %
4 zvjezdica 0 0 %
3 zvjezdica 0 0 %
2 zvjezdica 0 0 %
1 zvjezdica 0 0 %

Ocjene

Još nema ocjena.

Budite prvi koji ocjenjuju “RUŽNA PETORKA”