ENCIKLOPEDIJSKI BIBLIJSKI PRIRUČNIK

Cijena: 45.13 €

Autori: Pat Alexander, David Alexander

Broj stranica: 815

Uvez: meki

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost d.o.o.

O knjizi

Biblija nije nečitka i nerazumljiva knjiga. Ipak je – kao i druga velika književna djela – utkana u svoju životnu sredinu, tradiciju, način mišljenja i kulturu, što zbog velike vremenske udaljenosti nerijetko stvara teškoće čitatelju.
U pristupu Bibliji čitatelji često žele saznati više o određenim povijesnim okolnostima, mjestima, običajima, osobama, o pojedinom piscu ili tekstu…
Ovaj priručnik udovoljava svim tim potrebama i očekivanjima: brojni opisi, zemljovidi, crteži, fotografije i ostali slikovni materijali omogućuju dublje razumijevanje, kao i sveobuhvatno, temeljito i redovito čitanje Biblije – knjige nad knjigama. Knjiga je zamišljena kao informativan, uzbudljiv vodič, kao sažet i pregledan, lako uporabljiv kućni, katehetski, vjeronaučni i općenito enciklopedijski stručan priručnik.
Ovaj priručnik jedna je od najpoznatijih i najraširenijih knjiga na svijetu koja omogućuje dublje razumijevanje Biblije, i stoga je nezaobilazna za sve one koji teže takvom razumijevanju Svetog pisma.