Akcija!

MENTALNI KOMUNIST

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

79,90 Kn 63,92 Kn

Kategorije: , , , , .

Opis

Akademik Ivan Aralica u najnovijoj knjizi progovara najotvorenije dosad o komunističkom mentalitetu u Hrvatskoj, a glavni lik knjige jest bivši predsjednik Stjepan Mesić. Aralica je proteklih godina objavio nekoliko romana s ključem (Ambra, Fukara, Svetinka, Puž) u kojima je pisao o komunističkom mentalitetu, ali pravi identiteti osoba koji su protagonisti tih knjiga bili su zamijenjeni pseudonimima. Mesić se pronašao u romanima i žestoko se krenuo obračunavati s Aralicom, čije je romane prozvao političkim pamfletima, i ne samo on. A Mesić mu je bio predložak za stvaranje jednog od protagonista u književnim djelima koja govore o komunističkom mentalitetu.

Aralica je ovu knjigu napisao kako bi dokazao da pamflete nije pisao. Knjiga više nije roman s ključem, jer je Mesić ovaj put imenom i prezimenom glavni protagonist ove knjige.

Ostavite nam vaše komentare.

Vaša ocjena

Rated 5.00 out of 5 stars
1 ocjena
5 zvjezdica 1 100 %
4 zvjezdica 0 0 %
3 zvjezdica 0 0 %
2 zvjezdica 0 0 %
1 zvjezdica 0 0 %

1 review for MENTALNI KOMUNIST

  1. 5 out of 5

    Super knjiga Knjiga našeg cijenjenog akademika je odlično štivo nakon kojega još bolje razumijete koliko je nakaradan komunizam i ljudi sa takvim mentalnim sklopom. U ovom slučaju Stjepan Mesić koji je nanio ogromnu štetu svojim antihrvatskim i projugoslavenskim djelovanjem...

Add a review