SAMOPOUZDANI RODITELJI

Cijena: 17.12 €

Autor: dr. Jane Scott i Stephanie Land

Broj stranica: 196

Uvez: meki

Format: 16 x 24

Godina izdanja: 2019.

Nakladnik: Mozaik knjiga d.o.o.

O knjizi

Pedijatrijski vodič za skrb o vašem djetetu a da pritom ne žrtvujete radost, ne siđete s uma i ne poludite.

Knjiga Samopouzdani roditelji pomoći će vam spoznati što je doista potrebno za djetetov zdrav razvoj osim zdrave prehrane, sna i sigurnog okruženja.

Taj je popis kratak: obitelj, prijatelji i igra. To su osnove. I to vrlo jednostavne!

Pedijatrica Jane Scott je u svojoj dugogodišnjoj praksi viđala mnoge roditelje ispunjene strahom i zabrinutošću. U ovoj knjizi daje korisne savjete kako prestati stalno brinuti, odbaciti nesigurnosti i beskorisne savjete te uživati u odgoju i brzi za vaše dijete, od djetetova spavanja cijelu noć, bezbrižnog dojenja do zabavnih obroka i lakog postavljanja pravila i granica.

Knjiga Samopouzdani roditelji pokazuje nam kako da budemo ne samo bolji roditelji vlastitoj djeci nego i sretniji i uravnoteženiji ljudi.

Bilo bi šteta provesti godine koje možete uživati sa svojom djecom, u zabrinutosti zbog toga što može poći po zlu umjesto u zahvalnosti za sve što je u redu. Ovaj optimističan priručnik naučit će nas kako male promjene mogu donijeti velike rezultate – pomažući i roditeljima i djeci da se osjećaju sigurnije i povezanije. Neće vas naučiti kako valja biti savršen roditelj, nego kako možete biti sretni jer ste najbolji roditelj koji možete biti.

Odbijte strah koji vam se nameće i opustite se!

Prihvatite najbolje savjete i usporite!