UVIJEK GLADNI

Cijena: 19.78 €

Autor: dr. med. David Ludwig

Broj stranica: 324

Uvez: meki

Nakladnik: Mozaik knjiga d.o.o.

O knjizi

Neprestano ste gladni i nikako da smršavite?

Zaboravite što su vas dosad poučavali o dijetama!!!

Ovladajte svojom žudnjom za hranom, reprogramirajte svoje

masne stanice i s mršavite zauvijek!

U ovoj knjizi proslavljeni endokrinolog doktor David Ludwig objasnit će zašto su tradicionalne dijete neučinkovite i predstaviti posve novu metodu koja će vam pomoći da smršavite bez osjećaja gladi, da budete vitalniji i da se osjećate odlično. Revolucionarna istraživanja doktora Ludwiga pokazuju da dijete s niskim unosom masnoća rade protiv vas i to tako što potiču masne stanice da nagomilavaju bespotrebne kalorije.

Doktor Ludwig smatra da smanjivanjem unosa kalorija postojeće se stanje samo pogoršava – um i metabolizam se hvataju u koštac i bitka je to u kojoj vi jednostavno ne možete pobijediti!

Ovaj priručnik nudi radikalno drukčiji pristup prehrani koji se temelji na trofaznoj metodi koja se uopće ne bavi kalorijama, nego se izravno obračunava s masnim stanicama.

U svim receptima i jelovnicima čekaju vas slasne namirnice bogate zdravim masnoćama, sočne bjelančevine i prirodni ugljikohidrati.

Rezultat? Vaše će masne stanice osloboditi suvišne kalorije, a vi ćete početi mršavjeti ne boreći se više protiv žudnje za hranom i neprestanom gladi. Ovdje vam se nudi dijeta u kojoj se ničega neće morati odreći!

Zaboravite, dakle, na kalorije! Zaboravite i na neobuzdanu želju za određenim

namirnicama! Zaboravite na dijete! Ovdje ćete naučiti kako na posve nov i

inspirativan način ukrotiti glad i smršavjeti… zauvijek!