SAKRIVENO

Cijena: 13.14 €
Cijena u Kn: 99.00 kn

Autor: Karin Slaughter

Broj stranica: 384

Uvez: tvrdi

Nakladnik: Znanje

O knjizi

“Karin Slaughter jedna je od najboljih autorica kriminalističkih romana u Americi.”—The Washington Post
“Najbolje od kriminalističkih romana.”—Michael Connelly
“Neodoljivo štivo! Karin Slaughter uspostavlja ravnotežu između složenog zapleta i vjerodostojnih obrata, istodobno ozbiljno proučavajući osjećaje i probleme svojih realističnih likova.”— Sun-Sentinel
“Sposobnošću uvjerljivog opisivanja napetih sukoba između policajaca i zločinaca, istodobno produbljujući sporedne priče stalnih glavnih junaka, Karin Slaughter od početka čitatelja stavlja u središte akcije. Još jedno, na više razina napeto štivo, od uvijek pouzdane Karin Slaughter.”—Booklist
Bill Black je zastrašujujuća osoba- on je bivši zatvorenik koji vozi motocikl Harley Davidson i širi trag nasilja gdje god prolazi. U Maconu, u državi  Georgiji zapeo je za oko sitnom dileru koji smatra da bi mu Bill mogao biti koristan saveznik u njegovim opasnim poslovima.
No, on ne zna da je Bill zapravo GBI-ov agent Will Trent koji radi na tajnom zadatku. Will je odvojen od svoje djevojke Sare Linton, od koje skriva mnoge tajne o sebi i zadatku koji mu je dodijeljen, čak i pod cijenu da je izgubi.
Nenadano, Sara također dolazi u Macon vidjeti svog posinka Jareda koji se u lokalnoj bolnici bori za život nakon teškog napada u njegovom domu. Sara smatra da je njegova supruga, detektivka Lena  Adams kriva i za ovaj napad, i nađe se u istom vrtlogu događaja kao i Will ni ne znajući koje im sve opasnosti prijete.
U novom, žestokom romanu punom neočekivanih i zapanjujućih obrata, Karin Slaugter postavlja detektive, ljubavnike i prijatelje jedne protiv drugih u nezaboravnom obračunu između pravedničke hrabrosti i najdubljeg zla.